Vetrinärbesök utan anmärkning

Shira busade till det i hagen under lek med Tingla juli 2012 och gick omkull. Detta var veckan efter att jag bestämt mig för att sälja henne. Kanske ville hon inte säljas och såg till att det skulle ta så lång tid att bli fullt igångsatt att jag hann bli av med hennes ersättare? Jag har varit väldigt aktsam med hennes igångsättning och hela tiden stämt av med regelbundna vet checks för att undvika bakslag. I dag var det dags igen, efter nästan 2 månader med ridning i alla gångarter och kondition för full dressyrträning. Facit: Utan anmärkning på både böjprov och arbetsprov och vetrinären sa "vi syns på tävlingsbanan!" Underbart! Hejja Shira!

Shira 5 år tar sin fjärde dressyrplacering med Calle

I söndags var jag och red Lusse. Mamma fotade en del fina bilder på oss. Här kommer att några smakprov. Lusse var jättefin! Man blir alltid glad av att rida Lusse. I morgon är det dags igen, då blir det lite trim i ridhuset på SRK.

Lite travjobb

Lite galoppjobb

Fin i pannknopp

Krulltott!

Slutligen måste jag ju berätta att vi drar igång Ångermanlands FF igen. Alla Norrlänningar som brinner för Fjordhästen är välkommna att vara med oss! Här är vår hemsida:

http://www.angermanlandsfjordhastforening.n.nu/

26 feb 2013