Drömmar om sommar

Finns det nåt tråkigare än novembermörker? Det är lera, dimma och mörkt då jag far till jobbet och det är detsamma då jag kommer hem. Omotiverande till max. Längtar så efter lite sol och gnistrande snö så det blir lite ljusare och hästarna lite renare.

Vi har fått hem både hö och ett par silagebalar sen sist jag skrev så nu finns det foder för en bra tid framöver. Skönt! I förrgår ställde jag Tingla på gången och tog en storputs av henne, klippte manen och ryktade rejält. Hon uppskattar verkligen då man pysslar med henne, en riktig mysfröken. Är dessutom så lätt att lyfta hovarna på, håller upp dem helt själv.

I går var jag och sambon till Birsta och shoppade lite. Jag handlade bl.a. lite rekvisita till årets julkort med Lusse som förhoppningsvis blir riktigt bra. Vi behöver lite snö först bara. Förutom detta så har jag en del kul på planeringsstadiet även om det är lite som måste falla på plats först. Jag måste bara än en gång säga att jag har världens bästa sambo. Han ser alltid lösningar och aldrig problemen. Håll tummarna alla!

Lusse och jag sommaren 2011

22 nov 2012