Bra Karma

Jag gillar verkligen Qharmas namn och innebörden i det. Hoppas hon är en riktig lyckobringare. Faktum är att sen jag bestämde mig för att köpa henne har i alla fall en massa bitar fallit på plats.

What goes around comes around. Keep your circle positive. Say good words. Think goods thoghts. Do good deeds.

Hon är i vart fall en otroligt glad och positiv häst. Varje kväll binder jag upp henne på gången och pysslar med henne och som hon njuter av att bli borstad. Hon lyfter snällt på småhovarna och vill helst pussas och lägga huudet över axeln på mig och mysa.

Det går mycket bättre i hagen nu. Tingla och hon springer en del, men det är bara bra för Tinglas rondör. Emellan buset står de och äter sida vid sida, även om det alltid är på Tinglas villkor, hon är bossen!

Jag var och red ut Lusse i går. En skön uterunda i solen där jag mest checkade gas och broms inför helgen. På lördag morgon går han en LA.3 och på söndag kväll en LA.4. Kom gärna och hejja på oss! Fasta starttider ligger på Sundsvalls Ridklubbs hemsida från och med i kväll.

Shira och Mirang har gått i skogen två dagar. I går hade jag besök av en kompis så då tog vi en häst var och red lite galoppjobb i en lång backe. I dag har jag och Shira varit ner på SRK och trimmat. I början av passet sprätte hon mest runt som en stirrig yrhöna men så fort jag tar över rodret, sätter mig ner och rider och sätter ramarna slappnar hon av och blir så fin, så fin. Då känns allt så enkelt. Jag gjorde en av de bästa travlängningar jag ridit på henne i morse. Hon är taktfast, lätt i fronten och går med ett härligt driv. I det läget kan hon säkert gå på riktigt höga procent. I morse lekte hon runt Msv C.2. Detta till skillnad från yrhöneläget då hon lägger sig på fram, känns som hon har tusen ben och bara paddlar på. Katastrofläge som gjort för missar! Så, allt hänger på mig. Rider jag så går hon! Tror jag får be min sambo slå mig med nåt hårt i huvudet på framridningen om han ser att jag hamnar i "backa av" läget! I morgon skrittas hon ut, på söndag morgon gör vi comeback efter 10 månaders frånvaro.

Shira och jag i vår LA debut 2011

8 mar 2013