A trip down memory lane

Första mötet 

Lära känna varandra

Körning 

Tävlingar Mästerskap Alla dessa vardagar som var livet med Ingvar  Jag hoppas att jag och Ingvar ska bli riktigt goda vänner och såklart att vi ska dansa fint tillsammans innanför de vita staketen skrev jag då han var ny hos mig. Och nog blev vi de bästa av vänner och visst har vi dansat fint innanför de vita staketen. 

Tävlingsmässigt har vi på vanliga tävlingar i dressyr bland ridhästar gjort totalt 21 starter varav sju i LB, nio i LA och fem i Msv C. I LB har vi tagit hem en seger och två placeringar och ridit på ett snitt på 63.04% med 67.50% som bästa resultat. I LA har vi placerat oss tre gånger och ridit på ett snitt på 62.67% med 66.00% som bästa resultat. I Msv C har vi startat fem gånger med ett snitt på 60.56% och 64.46% och första utanför placering som bästa resultat. Vi har ridit över 62.00% i Msv C två gånger och är därmed kvalificerade att starta Msv B. Vi har även ridit två SM och ett NM. 

Utöver detta har även Amanda tävlat Ingvar med 67.59% och en placering i LC samt LD hoppning felfritt och LC hoppning med fyra fel. Här är alla Ingvars resultat under tiden hos mig: 

https://tdb.ridsport.se/users/7881/horses/92872/tabs/resultsMen tiden med Ingvar har varit så mycket mer än tävling. Det finns så mycket glädje i alla fina minnen med honom. Minnen att återkomma till när jag saknar livet med Ingvar. 16 okt 2017